Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Exhibition: The Temple of Our Nature’s Power

5 tammikuun @ 17:00 - 30 tammikuun @ 17:00

Ilmainen

Vernissage: Wed 5.1.2022 at 17-19 o’clock + performance
Facebook event: https://fb.me/e/17zbEdkkM

Message from the artist in Finnish:

Tule keräämään elämänvoimaasi ja voimistamaan juuriasi tähän pyhään maahan. Luonto on suurin opettajani ja parantava voimani. Tule kasvattamaan itsetuntoasi luonnon temppeleiden äärelle. Luonto on meissä ja eläimet temppeleissämme. Kehomme temppeleissä asuu mielemme maisemat ja luomakuntamme!

Olemme lunnon voimaa itse, niin henkisesti kuin fyysisesti, suuren mysteerin synnytämiä ja osa suurta valtavaa universumia. Voimasi on valtava, sillä se on yhteydessä maailmakaikkeuteen niin mikro- kuin makrokosmokseen, ehkä olet vain unohtanut sen. Olet myös luoja. Luo elämäämme rakkautta, niin se tulee tuhatkertaisena sinulle takaisin.

Tässä huippusuurten bisnesten valloittamassa maailmassa, meille yritetään tuputtaa erilaisia tarpeita. Mutta todellisuudessa suuri luonto ja me ihmiset toisillemme olemme se tärkein rakkauden voima, jota tarvitsemme, emmekä paljoakaan muuta. Luonnon voimasta elämme ja sen avulla olemme pärjänneet vuosituhannet tähän asti ja se tulee kantamaan meidät yli kaikkien vastoinkäymisten eteenpäin. Kiitos että olet olemassa ja kiitos, että kohtaamme! Säilyttäkäämme luonto puhtaana!

Rakkaudella Sanna Karlsson-Sutisna

Tiedot

Alkaa:
5 tammikuun @ 17:00
Loppuu:
30 tammikuun @ 17:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtuma tagia:
, , ,

Järjestäjät

Sanna Karlsson-Sutisna
Galleria Duetto

Tapahtumapaikka

Galleria Duetto
Kalevankatu 15
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map